Kantoorruimte Oosterhout

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt met ons in contact komen?

  • Oranjesingel 2
  • 4811 CMS Breda
  • +31 (0)6 5353 80 53

Kantoorruimte Oosterhout

Bent u op zoek naar kantoorruimte in Oosterhout? Binnen Oosterhout heeft TTRR een karakteristieke kantoorruimte binnen haar aanbod. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 290 m2 met 10 eigen parkeerplekken.

Uw kantoorruimte in Oosterhout

TTRR staat u graag bij wanneer u op zoek bent naar kantoorruimte in Oosterhout. Momenteel heeft TTRR kantoorruimte aan de Heuvel in Oosterhout te huur staan. Deze kantoorruimte ligt in het centrum van Oosterhout aan het stadspark. De kantoorruimte is verdeeld over 3 etages en bestaat uit 10 kantoorkamers. De huurprijs van dit karakteristieke kantoorpand is € 39.000,= per jaar exclusief btw. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over deze kantoorruimte in Oosterhout.

Wilt u meer informatie over het huren van kantoorruimte aan de Heuvel in  Oosterhout, neem dan contact op met TTRR.

Aanbod kantoorruimte in Oosterhout

TTRR staat u graag bij wanneer u op zoek bent naar kantoorruimte in Oosterhout. Naast ons aanbod van kantoorruimte, heeft TTRR zicht op het aanbod van kantoorruimte in Oosterhout. Naast het verhuren van kantoorruimte, zijn wij ook actief binnen het aankopen van kantoorruimtes en het ontwikkelen hiervan. Binnen de ontwikkeling van kantoorruimte staan de eisen en wensen van de toekomstige huurder centraal.

Wilt u meer informatie over de aankoop of huren van kantoorruimte in Oosterhout, neem dan contact op met TTRR.


Aanbod

Heuvel 21
Heuvel 21
Heuvel 21
4901 KB Oosterhout
Oppervlakte 290 m²
Dit pand is reeds verhuurd
meer informatie
TTRR Bent u op zoek naar een kantoorpand of bedrijfsruimte in Breda of omgeving? Bekijk dan ons aanbod karakteristieke kantoorpanden en bedrijfspanden.

- Kantoorpanden Breda
- Kantoorruimte Oosterhout
Copyright © 2013 TTRR. Alle rechten voorbehouden.