Pastorie
 • Pastorie

  Oranjesingel 2
  4811 CM Breda
 • 0 per m²
 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • Indeling
 • Omgeving

Kantoorpand Breda Pastorie

Kantoorpand aan de oranjesingel te Breda.

Deze kantoorvilla past prima bij de zakelijke dienstverlener. Het kantoorpand is stijlvol afgewerkt en ligt aan de singels van Breda dicht bij het station en de nieuwe huisvesting van de rechtbank.

 

Object

Representatieve en stijlvolle kantoorvilla ‘De Pastorie’

‘De Pastorie’ is een bijzonder representatieve en stijlvolle kantoorvilla met uitzicht op de Oranjesingel van Breda. Mede door de ligging op het bekende terrein van de voormalige bierbrouwerij ‘De Drie Hoefijzers’ geniet het in de stad een zekere bekendheid.
 

Historisch parochiehuis uit 1914

‘De Pastorie’ was het parochiehuis van de Sint Jozefkerk en is een bijzonder stijlvol en markant gebouw van de hand van de bekende architect J.H. Bouwman. De oorspronkelijke tekeningen dateren van 30 oktober 1913 en het gebouw werd in 1914 gerealiseerd. ‘De Pastorie’ werd bewoond door de pastoor met twee kapelaans. De Sint Jozefkerk zelf dateert van 1885 waarbij een uitbreiding met de toren plaatsvond in 1905. De kerk is in 1976 gesloopt waarna ‘De Pastorie’ in gebruik werd genomen door de bierbrouwerij.

Het kantoorpand is enkele jaren geleden geheel in stijl en met behoud van karakteristieke elementen gemoderniseerd. De combinatie van grote en stijlvolle ruimten, de representatieve uitstraling van de villa en de mooie ligging zorgen ervoor dat dit pand de ideale vestigingsplaats is voor bedrijven die stijl en praktisch nut op waarde weten te schatten. Zo bevat het pand een prachtige ruime ontvangsthal en een diversiteit aan authentieke details.

 

Oppervlakte

Het pand bestaat uit ca. 684 m² kantoorruimte, verdeeld over een kelder, begane grond en twee verdiepingen.

 

Parkeren

Op eigen terrein zijn ruim 14 parkeerplekken aanwezig. De eigenaar heeft de beschikking over 6 parkeerplekken in de parkeerkelder gelegen achter het kantoorpand.

 

Huurprijs

€ 92.340,= per jaar, te vermeerderen met btw. Parkeren € 750,= per plaats per jaar, exclusief btw. Optioneel; Parkeren in de kelder € 1.250,= per plaats per jaar, exclusief btw.

 

Huurtermijn

Voor een periode van 5 jaar + 5 optiejaren.

 

Opleveringsdatum

In onderling overleg, eventueel op korte termijn beschikbaar.

 

Bestemming

Kantoorruimte.

 

Voorzieningen

Het pand heeft een zeer hoogwaardige en representatieve uitstraling en wordt zeer compleet opgeleverd, met onder meer de navolgende voorzieningen;  scheidingswanden, fraaie vloerbedekking, twee pantry’s, luxe sanitaire voorzieningen, kabelgoten ten behoeve van bekabeling, alarminstallatie, systeemplafonds, fraaie verlichting, koeling middels topkoeling, afgesloten parkeerterrein.

 

Energielabel

Niet beschikbaar.

 

Aanvaarding

In onderling overleg, eventueel op korte termijn beschikbaar.

 

Voorschot servicekosten

De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

 

Zekerheidsstelling

Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering op basis van de CBS indexclausule.

 

BTW

Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

 

Voorbehoud

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Indeling

Het pand kent de navolgende functionele indeling: Begane grond; zeer fraaie entree; twee grote en een kleine kantoorkamer; vergaderruimte met aansluitend directiekantoor; bijzonder hoogwaardig trapportaal met vide en glas-in-lood lichtkoepel; ontspanningsruimte; pantry; toiletgroep. Eerste verdieping: overloop; drie kantoorruimtes aan de rechterzijde en drie kantoorruimtes aan de linkerzijde; toiletgroep; pantry. Tweede verdieping: overloop; drie kantoorruimtes aan de rechterzijde en drie kantoorruimtes aan de linkerzijde.

 

Bouwlagen

3 bouwlagen

 

Plattegronden

Kelder  

Begane grond  

Eerste verdieping  

Tweede verdieping  Foto'sDownloads

Ligging

Breda - één van de belangrijkste locaties in West Brabant

De regio West Brabant, en met name Breda, heeft zich de afgelopen jaren weten te profileren als een ware ‘hotspot’ voor internationale en Benelux georiënteerde bedrijven. Breda is hierbij een strategisch middelpunt met haar gunstige ligging ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem, Rotterdam en Schiphol. De optimale infrastructuur van Breda is daarbij spraakmakend en verbindt de diverse regio’s en markten met elkaar. Daarbij spelen het snelwegennetwerk (A16, A27 en A58) alsmede de HSL-Zuid een cruciale rol. Bovendien biedt de gemeente een dynamisch en aantrekkelijk ondernemersklimaat waardoor steeds meer zakelijke dienstverleners, groothandel, industrie en logistiek kiezen voor Breda.
 

Markante ligging in bekende en toonaangevende centrumlocatie ‘Spoorzone’

De locatie ‘Spoorzone’ in het centrum is een vernieuwende en uitdagende aanvulling voor Breda. Het gehele gebied beslaat circa 160 hectare; het ontwikkelingsgebied ‘De Drie Hoefijzers’ - waarvan ‘De Pastorie' deel uitmaakt - omvat circa 8 hectare en is één van de eerste gebieden die tot ontwikkeling is gebracht. ‘Spoorzone’ zal in zijn totaal worden getransformeerd tot een binnenstedelijke woon- en werkomgeving waarbij een mix van wonen, werken, ontspanning en dienstverlenende functies een plaats zullen krijgen. De ligging van ‘De Pastorie’ aan de Oranjesingel in Breda is ideaal; letterlijk op wandelafstand van het station en het historisch centrum van Breda. Buitengewoon prettig om te werken. Aanreizen via het openbaar vervoer (met trein of bus) is  bijzonder gemakkelijk terwijl ook de uitvals-wegen snel bereikbaar zijn. Zo vindt u de A26 op 4 kilometer afstand en de A16 op slechts 6 kilometer.

Met eigen parkeerplaatsen biedt de kantoorvilla ruim voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers en bezoekers.

MEER INFORMATIE?

Stel hier uw vraag Brochure downloaden

Blijf op de hoogte:

Of kom direct in contact met ons.

 • Ginnekenweg 96
 • 4818 JJ Breda
 • +31 88 - 82 25 555
 • info@ttrr.nl

INFORMATIE
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

TTRR
Ginnekenweg 96
4818 JJ Breda
Tel.: +31 88 - 82 25 555
TTRR Bent u op zoek naar een kantoorpand of bedrijfsruimte in Breda of omgeving? Bekijk dan ons aanbod karakteristieke kantoorpanden en bedrijfspanden.

- Kantoorpanden Breda
- Kantoorruimte Oosterhout
Copyright © 2013 TTRR. Alle rechten voorbehouden.