Error: Can't connect webservice - Reference: 648

TTRR
Ketelhuis
 • Ketelhuis

  Ceresplein
  4811 CA Breda
 • 135 per m²
 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • Indeling
 • Omgeving

Kantoorpand Breda Ketelhuis

Kantoorpand in het voormalig ketelhuis van de brouwerij (reeds verhuurd)

Een kantoorpand in Breda op een locatie dicht bij snelwegen en het station maar ook het centrum binnen handbereik. Het kantoorpand bestaat na de renovatie uit twee grote open ruimtes van ieder ongeveer 400 m2 geheel naar eigen smaak in te richten.

 

Object

Een korte historie.
Bierbrouwerij ‘De Drie Hoefijzers’ is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit monument was een belangrijke brouwerij van Nederland gevestigd.                                 

Het Brouwhuis.
Ontwikkelaar TTRR is eigenaar van ‘Het Brouwhuis’. Door ons is het initiatief genomen tot het herbestemmen en restaureren van bierbrouwerij ‘De Drie Hoefijzers’. Wij hebben het voornemen het pand in oude glorie te herstellen, waarbij het gebouw het hart zal gaan vormen van nieuwe binnenstedelijke ontwikkelingen. Het Ketelhuis maakt onderdeel uit van ‘Het Brouwhuis’. Dit deel wordt gerenoveerd en verbouwd en als kantoorruimte worden aangeboden.  De unieke industriële sfeer van het pand zal zoveel mogelijk behouden blijven. De buitengevel wordt waar nodig gerestaureerd waarbij het metselwerk en de betonelementen worden gestraald, hersteld en het voegwerk wordt vernieuwd. Datzelfde geldt vanzelfsprekend ook voor het binnenwerk. Hier vinden wij veel prachtige authentieke details en materialen terug. Voor de herindeling hebben wij samengewerkt met de architect. Door de grootte van het gebouw en de ideale ligging biedt het fantastische mogelijkheden om in dit monument te gaan werken en recreëren. Deze site of brochure geeft u niet alleen een goed beeld van de talloze mogelijkheden maar is tegelijkertijd een uitnodiging om met ons in contact te treden. Indien u geïnteresseerd bent willen wij graag met u overleggen hoe wij ook uw ideeën of wensen kunnen integreren in ons plan.
 

Het Ketelhuis maakt onderdeel uit van ‘Het Brouwhuis’. Dit deel wordt gerenoveerd en verbouwd en als kantoorruimte worden aangeboden.  De unieke industriële sfeer van het pand zal zoveel mogelijk behouden blijven. De buitengevel wordt waar nodig gerestaureerd waarbij het metselwerk en de betonelementen worden gestraald, hersteld en het voegwerk wordt vernieuwd. Datzelfde geldt vanzelfsprekend ook voor het binnenwerk. Hier vinden wij veel prachtige authentieke details en materialen terug. Voor de herindeling hebben wij samengewerkt met de architect. Door de grootte van het gebouw en de ideale ligging biedt het fantastische mogelijkheden om in dit monument te gaan werken en recreëren. Deze site of brochure geeft u niet alleen een goed beeld van de talloze mogelijkheden maar is tegelijkertijd een uitnodiging om met ons in contact te treden. Indien u geïnteresseerd bent willen wij graag met u overleggen hoe wij ook uw ideeën of wensen kunnen integreren in ons plan.

 

Oppervlakte

Het Ketelhuis heeft een vloeroppervlakte van circa 790m² verdeeld over de begane grond circa 448m² en de eerste verdieping circa 342m. Het Ketelhuis maakt onderdeel uit van het Brouwhuis. Op eenvoudige wijze is het mogelijk meer vierkante meters te huren aansluitend aan het Ketelhuis. In overleg met een huurder kan een plan worden gemaakt dat aansluit bij de behoefte. Door de grote open ruimtes leent het pand zich uitstekend voor het Nieuwe Werken. Eventueel wordt koop bespreekbaar gesteld tegen nader overeen te komen voorwaarden.

 

Parkeren

Parkeergelegenheid is mogelijk in de parkeervakken in de Ceresstraat en in de naastgelegen ondergrondse parkeergarage zijn meerdere parkeerplaatsen te huur. Vanuit deze ondergrondse parkeergarage is het Brouwhuis direct bereikbaar.

 

Huurprijs

De huurprijs is € 145,-- per m², per jaar exclusief BTW. De huurprijs is afhankelijk van de gewenste ruimte en het opleveringsniveau.

 

Huurtermijn

Voor een periode van 5 jaar + 5 optiejaren.

 

Opleveringsdatum

Reeds verhuurd.

 

Bestemming

Kantoorruimte.

 

Voorzieningen

Het pand wordt op het hoogst denkbare niveau opgeleverd waarbij bovendien gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art techniek.  Denk hierbij aan prachtig vlak stucwerk, fraaie lichtarmaturen, luxe toiletgroepen, energiezuinige klimaatinstallatie met een gebalanceerde ventilatie met WTW (warmte-terug-winning) luchtbehandeling,  elektrische installatie, optimale geluids- en warmte-isolatie, isole-rende dubbele beglazing en daklichten, brandalarm, deuren met driepuntssluiting en inbraakwerende sloten en een inbraak-beveiligingsinstallatie.

 

Energielabel

Volgt op korte termijn.

 

Aanvaarding

Reeds verhuurd

 

Voorschot servicekosten

De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

 

zekerheidsstelling

Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

 

Indexering

Jaarlijkse indexering op basis van de CBS indexclausule.

 

BTW

Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

 

Voorbehoud

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Indeling

Het pand kent een begane vloer en een eerste etage. 

 

Bouwlagen

2 bouwlagen

 

Plattegronden

Begane grond  

Eerste verdieping  Foto'sDownloads

Ligging

De locatie ‘Spoorzone’ in het centrum is een vernieuwende en uitdagende aanvulling voor Breda. Het gehele gebied beslaat circa 160 hectare; het ontwikkelingsgebied ‘De Drie Hoefijzers’ - waarvan ‘Het Ketelhuis' deel uitmaakt - omvat circa 8 hectare en is één van de eerste gebieden die tot ontwikkeling is gebracht. ‘Spoorzone’ zal in zijn totaal worden getransformeerd tot een binnenstedelijke woon- en werkomgeving waarbij een mix van wonen, werken, ontspanning en dienstverlenende functies een plaats zullen krijgen. De ligging van ‘Het Ketelhuis’ aan het Ceresplein in Breda is ideaal; letterlijk op wandelafstand van het station en het historisch centrum van Breda. Buitengewoon prettig om te werken. Aanreizen via het openbaar vervoer (met trein of bus) is  bijzonder gemakkelijk terwijl ook de uitvals-wegen snel bereikbaar zijn. Zo vindt u de A26 op 4 kilometer afstand en de A16 op slechts 6 kilometer.

 

KAART

 

MEER INFORMATIE?

Stel hier uw vraag Brochure downloaden

Blijf op de hoogte:

Of kom direct in contact met ons.

 • Ginnekenweg 96
 • 4818 JJ Breda
 • +31 88 - 82 25 555
 • info@ttrr.nl

Over ons

Bent u op zoek naar een kantoorpand of bedrijfsruimte in Breda of omgeving? Bij TTRR bent u op het juiste adres. Bekijk het aanbod van kantoorpanden en bedrijfsruimtes in de regio Breda op kantoorpanden.info.

TTRR houdt zich bezig met de aankoop, ontwikkeling en verhuur van karakteristieke bedrijfsruimtes en kantoorruimtes in Breda en omgeving. Onze activiteiten zijn erop gericht dat wij zowel gevestigde als startende ondernemingen van dienst kunnen zijn. Specifieke wensen worden altijd meegenomen in onze activiteiten.

TTRR heeft een uitgebreid huuraanbod. Wij verhuren karakteristieke en bijzondere kantoorruimten en bedrijfsruimten in Breda en omgeving, passend bij iedere onderneming. Zoekt u een bedrijfspand of kantoorruimte in Breda of omgeving? Bekijk dan ons aanbod karakteristieke kantoorpanden en bedrijfspanden.

TTRR

Bent u op zoek naar een kantoorpand of bedrijfsruimte in Breda of omgeving? Bij TTRR bent u op het juiste adres. Bekijk het aanbod van kantoorpanden en bedrijfsruimtes in de regio Breda op kantoorpanden.info.

TTRR houdt zich bezig met de aankoop, ontwikkeling en verhuur van karakteristieke bedrijfsruimtes en kantoorruimtes in Breda en omgeving. Onze activiteiten zijn erop gericht dat wij zowel gevestigde als startende ondernemingen van dienst kunnen zijn. Specifieke wensen worden altijd meegenomen in onze activiteiten.

TTRR heeft een uitgebreid huuraanbod. Wij verhuren karakteristieke en bijzondere kantoorruimten en bedrijfsruimten in Breda en omgeving, passend bij iedere onderneming. Zoekt u een bedrijfspand of kantoorruimte in Breda of omgeving? Bekijk dan ons aanbod karakteristieke kantoorpanden en bedrijfspanden.

Copyright © 2013 TTRR. Alle rechten voorbehouden.