Brouwhuis Toren
 • Brouwhuis Toren

  Ceresstraat 15A 1
  4811 CA Breda
 • 145 per m²
 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • Indeling
 • Omgeving

Kantoorpand Breda Brouwtoren

Kantoorpand in Breda op hoogte! 3e etage nog beschikbaar.

De Brouwtoren is onderdeel van het Brouwhuis. Het totale oppervlakte bedraagt 1400 m2 aan kantoor-, bedrijfs- of horecaruimte verdeelt in vloeroppervlaktes van ongeveer 220 m2. Wanneer u op zoek bent naar een kantoorpand in Breda met een industriële en open uitstraling, dan nodigen wij u uit om dit bijzondere pand te komen bezichtigen

 

Object

Bierbrouwerij ‘De Drie Hoefijzers’ is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit monument was een belangrijke brouwerij van Nederland gevestigd.  Ontwikkelaar TTRR is eigenaar van ‘Het Brouwhuis’ waar ‘De Brouwtoren’ onderdeel van uitmaakt. De Brouwtoren is op zichtlocatie gelegen op het terrein van de voormalige bierbrouwerij de “Drie Hoefijzers”. Het terrein van de “Drie Hoefijzers” is een centrumlocatie waar wonen, werken en recreëren samen komen. Er is ruimte voor grootschalige en kleinschalige bedrijven die op een eigentijdse en flexibele manier invulling willen geven aan hun nieuwe werkomgeving. De omgeving wordt gekenmerkt door een combinatie van historische gebouwen, zoals het voormalige hoofdkantoor van de brouwerij, de “Lentehof” en moderne gebouwen zoals het hoofdkantoor van Inbev en de appartementencomplexen het Brouwhof en Den Hertogh.
 

De Brouwtoren is op zichtlocatie gelegen op het terrein van de voormalige bierbrouwerij de “Drie Hoefijzers”. Het terrein van de “Drie Hoefijzers” is een centrumlocatie waar wonen, werken en recreëren samen komen. Er is ruimte voor grootschalige en kleinschalige bedrijven die op een eigentijdse en flexibele manier invulling willen geven aan hun nieuwe werkomgeving. De omgeving wordt gekenmerkt door een combinatie van historische gebouwen, zoals het voormalige hoofdkantoor van de brouwerij, de “Lentehof” en moderne gebouwen zoals het hoofdkantoor van Inbev en de appartementencomplexen het Brouwhof en Den Hertogh.

 

Oppervlakte

De Brouwtoren heeft een vloeroppervlakte van circa 1466m² verdeeld over de begane grond circa 223m², de eerste/tweede verdieping circa 223m², de derde tot en met de zesde verdieping circa 220m² per verdieping en de zevende verdieping circa 135m². De Brouwtoren maakt onderdeel uit van het Brouwhuis. Op eenvoudige wijze is het mogelijk meer vierkante meters te huren aansluitend aan de Brouwtoren. In overleg met een huurder kan een plan worden gemaakt dat aansluit bij de behoefte. Door de grote open ruimtes leent het pand zich uitstekend voor het Nieuwe Werken. Eventueel wordt koop bespreekbaar gesteld tegen nader overeen te komen voorwaarden.

 

Parkeren

Parkeergelegenheid is mogelijk in de parkeervakken in de Ceresstraat en in de naastgelegen ondergrondse parkeergarage zijn meerdere parkeerplaatsen te huur. Vanuit deze ondergrondse parkeergarage is het Brouwhuis direct bereikbaar.

 

Huurprijs

De huurprijs is € 145,-- per m², per jaar exclusief BTW. De huurprijs is afhankelijk van de gewenste ruimte en het opleveringsniveau.

 

Huurtermijn

Voor een periode van 5 jaar + 5 optiejaren.

 

Opleveringsdatum

Enkel de 3e etage nog beschikbaar.
In onderling overleg, eventueel op korte termijn.

 

Bestemming

Het pand wordt gerenoveerd en verbouwd waarna het voor een groot deel als kantoorruimte zal worden aangeboden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een grand-café. De unieke industriële sfeer van het pand zal zoveel mogelijk behouden blijven.

 

Voorzieningen

Het pand wordt op het hoogst denkbare niveau opgeleverd waarbij bovendien gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art techniek.  Denk hierbij aan prachtig vlak stucwerk, fraaie lichtarmaturen, luxe toiletgroepen, energiezuinige klimaatinstallatie met een gebalanceerde ventilatie met WTW (warmte-terug-winning) luchtbehandeling,  elektrische installatie, optimale geluids- en warmte-isolatie, isole-rende dubbele beglazing en daklichten, brandalarm, deuren met driepuntssluiting en inbraakwerende sloten en een inbraak-beveiligingsinstallatie.

 

Energielabel

Volgt op korte termijn.

 

Aanvaarding

Enkel de 3e etage nog niet verhuurd.
In onderling overleg, eventueel op korte termijn beschikbaar.

 

Voorschot/servicekosten

Nader te bepalen.

 

Zekerheidsstelling

Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

 

Prijsindexering

Jaarlijkse indexering op basis van de CBS indexclausule.

 

BTW

Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

 

Voorbehoud

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Bestemming

Het pand wordt gerenoveerd en verbouwd waarna het voor een groot deel als kantoorruimte zal worden aangeboden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een grand-café. De unieke industriële sfeer van het pand zal zoveel mogelijk behouden blijven.

 

Indeling

Ongekende mogelijkheden op 250 tot 800 m2

‘Het Brouwhuis’ is circa 102 meter lang, 27 meter diep en telt acht bouwlagen. Dit enorme volume biedt volop perspectieven voor het realiseren van woon- en kantoorruimte maar ook voor een recreatieve invulling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grand-café, sportschool, wellness of kinderopvang. Ook het ruime bestemmingsplan biedt tal van opties. Architectenbureau HMV (Haverman van den Meiracker Vermeulen) heeft inmiddels een eerste ontwerp verzorgd waarin diverse mogelijkheden zijn opgenomen. Aangezien in dit stadium ten aanzien van de finale invulling en detaillering nog veel mogelijk is, staan wij ook open voor ideeën en initiatieven. Op de volgende pagina’s tonen wij schematisch de invulling van het gebouw en vindt u per bouwlaag een meer uitgewerkt plan.

 

Bouwlagen

7 bouwlagen

 

Plattegronden

Begane grond  

Eerste verdieping  

Tweede verdieping  

Derde verdieping  

Vierde verdieping  

Vijfde verdieping  

Zesde verdieping  

Zevende verdieping  Foto'sDownloads

Ligging

De ligging van ‘De BrouwToren’ aan de Ceresstraat in Breda is ideaal; letterlijk op wandelafstand van het station en het historisch centrum van Breda. Buitengewoon prettig dus om te werken want alles wat de stad Breda zo aantrekkelijk maakt vindt u om de hoek. Aanreizen via het openbaar vervoer (met trein of bus) is  bijzonder gemakkelijk terwijl ook de uitvalswegen snel bereikbaar zijn. Zo vindt u de A26 op 4 kilometer afstand en de A16 op slechts 6 kilometer.

 

KAART

MEER INFORMATIE?

Stel hier uw vraag Brochure downloaden

Blijf op de hoogte:

Of kom direct in contact met ons.

 • Ginnekenweg 96
 • 4818 JJ Breda
 • +31 88 - 82 25 555
 • info@ttrr.nl

INFORMATIE
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

TTRR
Ginnekenweg 96
4818 JJ Breda
Tel.: +31 88 - 82 25 555
TTRR Bent u op zoek naar een kantoorpand of bedrijfsruimte in Breda of omgeving? Bekijk dan ons aanbod karakteristieke kantoorpanden en bedrijfspanden.

- Kantoorpanden Breda
- Kantoorruimte Oosterhout
Copyright © 2013 TTRR. Alle rechten voorbehouden.