Laatste nieuws
Appartementen Brouwhuis Appartementen Brouwhuis

Het Brouwhuis Breda appartementen, bijna klaar en prachtig!Meer weten? Kijk bij appartementen

Lees verder
Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt met ons in contact komen?

  • Ginnekenweg 96
  • 4818 JJ Breda
  • +31 88 - 82 25 555

Beneluxering

Het begrip ‘Beneluxering’ staat voor het afstoten van kantoren in België en Nederland ten gunste van de vestiging van één nieuw hoofdkantoor voor de hele Benelux in of rond Breda. Het is een woord dat zelfs de Dikke van Dale heeft gehaald. In Breda en omgeving is het een gevleugeld begrip. De voordelen zijn duidelijk: kostenverminderingen in voor wat betreft personeel en huisvesting en meer mogelijkheden tot efficiënter werken.

 

Ondernemers heel tevreden over Breda

Dat veel ondernemers naar Breda trekken is overigens niet vreemd. Ondernemers in Breda zijn immers bovengemiddeld tevreden over het vestigingsklimaat in de stad. Van de 21 onderzochte steden eindigt Breda, samen met Tilburg en Utrecht, op een gedeelde vierde plaats. In het onderzoek werden de twee Brabantse buursteden aan elkaar gekoppeld. Het rapport behandelt vijf thema’s waarvoor 7.000 ondernemers uit 17 regio’s zijn ondervraagd. Zo worden de beschikbaarheid van personeel, bereikbaarheid, aanbod van werklocaties, kwaliteit van het leven en de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening onder de loep genomen. ‘Het Brouwhuis’, staat door de ligging aan de rand van het historisch centrum en op wandelafstand van het station, dan ook in grote belangstelling bij veel ondernemers.

TTRR Bent u op zoek naar een kantoorpand of bedrijfsruimte in Breda of omgeving? Bekijk dan ons aanbod karakteristieke kantoorpanden en bedrijfspanden.

- Kantoorpanden Breda
- Kantoorruimte Oosterhout
Copyright © 2013 TTRR. Alle rechten voorbehouden.